- un kilo (deux livres) d'andgulle
- trente granmes (eune onche) dé flieu
- du sé et du paîvre
- eune tchul'lée à soupe dé pèrsi
- trais oeux bouoillis
- du lait
- deux chents chînquante granmes (huit onches) dé pâte dé pâté ou d'pâte fielletée
L'èrchette:
Copez l'andgulle en morcieaux (d'la grandeu d'un oeu) et rouôlez dans d'la flieu assaîsonnée. M'ttez dans un pliat, couvri auve du papi d'tchuîsinne et tchuithez au fou à 350ºF/180ºC pouor vîngt minnutes.
Laîssiz l'andgulle à r'fraidgi et pis ajouôtez deux d'gouts d'lait, l'pèrsi et l's oeufs quartellés. Couvriz auve la pâte et tchuithez au fou à 400ºF/200ºC pouor vîngt-chîn minnutes.
No comments:
Post a Comment