Monday, 5 March 2012

Du Pâté d'Andgulle - Conger Pie

Conger pieL's îngrédgiens:
  • un kilo (deux livres) d'andgulle
  • trente granmes (eune onche) dé flieu
  • du sé et du paîvre
  • eune tchul'lée à soupe dé pèrsi
  • trais oeux bouoillis
  • du lait
  • deux chents chînquante granmes (huit onches) dé pâte dé pâté ou d'pâte fielletée

L'èrchette:

Copez l'andgulle en morcieaux (d'la grandeu d'un oeu) et rouôlez dans d'la flieu assaîsonnée. M'ttez dans un pliat, couvri auve du papi d'tchuîsinne et tchuithez au fou à 350ºF/180ºC pouor vîngt minnutes.

Laîssiz l'andgulle à r'fraidgi et pis ajouôtez deux d'gouts d'lait, l'pèrsi et l's oeufs quartellés. Couvriz auve la pâte et tchuithez au fou à 400ºF/200ºC pouor vîngt-chîn minnutes.

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